Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Проект регуляторного акта - проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів ...»

Проект рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпрі»

 

7 травня у Дніпрі відбулося продовження громадських слухань проекту регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпрі». Перше засідання пройшло 4 квітня.

Детальніше...

Переглянути проект рішення...

Переглянути проект рішення (документ у форматі .docx)...

Переглянути аналіз регуляторного впливу та M-test...

Переглянути аналіз регуляторного впливу та M-test (документ у форматіт. docx)...

Переглянути протокол засідання...

Переглянути протокол засідання (документ у форматі .docx)...

Термін офіційного оприлюднення, визначений розробником проекту РА, становить один місяць з дати оприлюднення проекту РА та аналізу регуляторного впливу на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради у розділі «Регуляторна політика», а саме з 22.01.2019.

В рамках офіційного оприлюднення проекту  РА, з метою вивчення громадської думки пропонуємо заповнити анкету...

За інформацією розробника проекту РА, станом на 15.03.2019 року, після опрацювання анкет, внесено зміни до абзацу 3 підпункту "Визначення причин проблеми", розділу І АРВ, в частині зміни вартості дизельного палива з 31 грн. на 28 грн. При цьому запропонований проектом РА розмір граничного тарифу на транспортні послуги з перевезення пасажирів та багажу залишається без змін.

Інформація за результатами опрацювання анкет, що надійшли у період з 22.01.2019 по 22.02.2019.

Детальніше...

Детальніше (документ у форматі .doc)...    

Інформаційне повідомлення про продовження терміну обговорення проекту регуляторного акта - проекту рішення виконавчого комітету Дніпровської міської ради "Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпрі"

Детальніше...

Детальніше (документ у форматі .doc)... 

Рішення виконавчого комітету міської ради від 18.06.2019 № 619 "Про встановлення граничних тарифів на послуги з перевезення пасажирів та багажу на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Дніпрі"

Детальніше...

Детальніше (документ у форматі .doc)...