Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Проект регуляторного акта–проект рішення міської ради "Про затвердження Порядку передачі об’єктів (елементів) благоустрою м. Дніпра в тимчасове використання не за цільовим призначенням для здійснення господарської діяльності..."

Інформаційне повідомлення: відповідно до зауважень, які надійшли від Дніпропетровського обласного територіального від- ділення Антимонопольного комітету України, розробником внесено зміни до проекту регуляторного акта - проекту рішення міської ра- ди «Про затвердження Порядку передачі об’єктів (елементів) бла- гоустрою м. Дніпра в тимчасове використання не за функціональ- ним призначенням для здійснення господарської діяльності у сфері споживчого ринку та послуг» та оновлено його редакцію. Аналіз регуляторного впливу до проекту регуляторного акта залишено без змін; словосполучення у назві проекту рішення «... не за цільовим призначенням…» змінено на словосполучення «… не за функціона-льним призначенням..» відповідно до пропозиції, наданої Дніпро-петровським обласним територіальним відділенням Антимоно-польного комітету України:

Переглянути проект рішення станом на 11.09.2018...

Переглянути проект рішення станом на 11.09.2018  (у форматі .docx)...

_____________________________________________________

Переглянути проект рішення станом на 26.06.2018...

Переглянути проект рішення станом на 26.06.2018 (у форматі .docx)...

Переглянути аналіз регуляторного впливу станом на 26.06.2018...

Переглянути аналіз регуляторного впливу станом на 26.06.2018 (у форматі .docx)...

Переглянути протокол засідання...

Термін офіційного оприлюднення, визначений розробником проекту РА, становить один місяць з дати оприлюднення проекту РА та аналізу регуляторного впливу на офіційному веб-сайті Дніпровської міської ради у розділі «Відкрите місто», меню «Регуляторна політика», а саме з 26.06.2018.

В рамках офіційного оприлюднення проекту  РА, з метою вивчення громадської думки пропонуємо заповнити анкету...

Рішення міської ради від 19.09.2018 № 96/35 "Про затвердження Порядку передачі об"єктів (елементів) благоустрою м. Дніпра в тимчасове використання не за функціональним призначенням для здійснення господарської  діяльності у сфері споживчого ринку та послуг"