Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Оголошення про конкурс на участь у роботі експертної комісії з партиципаторного бюджетування (бюджету участі) у м. Дніпрі

Оголошення

Дніпровська міська рада оголошує конкурс на участь у роботі експертної комісії з партиципаторного бюджетування (бюджету участі) у м. Дніпрі.

Згідно з розпорядженням міського голови від 10.06.2019 № 1007-р «Про затвердження Порядку проведення конкурсу на участь у роботі експертної комісії партиципаторного бюджетування (бюджету участі) у м. Дніпрі» у конкурсі можуть брати участь громадські об'єднання і благодійні організації (далі – Організації) шляхом включення свого представника, а також активні громадяни, які відповідають таким вимогам:

 Для Організацій:

- на день початку Конкурсу Організація зареєстрована у місті Дніпрі понад один рік (підтверджується інформацією з Реєстру громадських об’єднань чи Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб – підприємців і громадських формувань);

- наявність досвіду у процесі бюджету участі м. Дніпра членів Організації (з наданням інформації про участь в обговореннях, зборі голосів за проекти, створенні ідей проектів, їх поданні тощо).

 Для активних громадян – авторство чи співавторство у не менше ніж двох проектах бюджету участі м. Дніпра, з яких не менше ніж один став переможцем (з наданням інформації щодо етапу бюджету участі, номера і назви проекту).

Представники від Організацій та активні громадяни, які бажають брати участь у Конкурсі, подають такі документи:

-  Письмову заяву про участь у Конкурсі (форма додається);

-  Копію паспорта громадянина України;

-  Копії установчих документів (для Організацій);

-  Мотиваційний лист у довільній формі щодо участі у Конкурсі;

- Інформаційну довідку у довільній формі (професійний досвід, досвід громадської діяльності, досвід участі у процесі партиципаторного бюджетування, посилання на публічні профілі в соціальних мережах)

Претенденти мають право додатково надати до заяви про участь у Конкурсі інші документи, не передбачені переліком.

Документи на конкурс приймаються у паперовому вигляді з 19.06.2019 до 02.07.2019 за адресою: м. Дніпро, площа Героїв Майдану, 1, к.217 Додаткові відомості про умови конкурсу можна одержати у відповідальної особи – Нечипоренко Анни Сергіївна, телефон 791-11-95, e-mail: [email protected]

Форма заяви
Розпорядження