Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті створено 6 виборчих округів для проведення позачергових виборів Президента.

  altСьогодні у Дніпропетровській міській раді відбулося засідання міської робочої групи по підготовці та проведенню позачергових виборів Президента України у Дніпропетровську 25 травня 2014 року. У засіданні взяли участь представники Дніпропетровської облдержадміністрації, виконавчих органів Дніпропетровської міської ради, районних у місті рад, окружних виборчих комісій  №24, 25, 26, 27, 28, 29, довірені особи кандидатів у Президенти України та їх представники. «У Дніпропетровську створено 6 територіальних виборчих округів – округ №24 Амур-Нижньодніпровський район (59 звичайних та 2 спеціалізовані виборчі дільниці), округ №25 Індустріальний і Самарський райони (81 звичайна та 9 спеціалізованих виборчих дільниць), округ №26 Жовтневий район (61 звичайна та 8 спеціалізованих виборчих дільниць), округ №27 Бабушкінський район та сел. Авіаторське (53 звичайних, 3 спеціалізовані дільниці та 1 виборча дільниця на тимчасовій основі), округ №28 Кіровський та Красногвардійський райони (73 звичайних, 11 спеціалізованих виборчих дільниць та 2 виборчі дільниці на тимчасовій основі), округ №29 Ленінський район (68 звичайних та 5 спеціалізованих виборчих дільниць). Усього у місті створено 393 звичайних та 41 спеціалізована дільниця, у тому числі 3 спеціалізовані виборчі дільниці на тимчасовій основі», - зазначив заступник міського голови Олександр Рудяк.
  За його словами, в основному усі окружні та дільничні виборчі комісії забезпечені відповідними приміщеннями, обладнанням, оргтехнікою. Дільницям, які все ще мають проблеми з інвентарем чи встановленням стаціонарних телефонів надано два дні на вирішення цих питань.
  Загалом на території Дніпропетровській області створено 17 окружних виборчих комісій, 1 тисячу 776 дільничних комісій, у тому числі 107 спеціалізованих. На території області сформовано 14 обласних штабів кандидатів у Президенти. «У Дніпропетровській області створено обласний оперативний штаб з підготовки та проведення позачергових виборів Президента України. За кожним виборчим округом будуть закріплені співробітники СБУ та МВД. Позиція керівництва  облдержадміністрації є однозначною у тому, що органам влади заборонено втручання у виборчий процес, для цього є окружні, дільничні виборчі комісії. Необхідно виключити будь-який адміністративний тиск, забезпечити рівні умови для усіх кандидатів у Президенти при проведенні агітаційної роботи. Виключити у передвиборчій агітації участь співробітників органів влади», - наголосив під час засідання радник голови Дніпропетровської облдержадміністрації, заступник керівника обласного штабу Сергій Юхименко.

alt

alt

alt