Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання Івана Куліченка з Днем Перемоги.

alt  Шановні ветерани Великої Вітчизняної війни та мешканці міста!
  Щиро вітаю вас з Днем Перемоги – святом, яке об’єднує нас усіх, незалежно від віку, національності, віросповідання, соціального статусу. Це світлий день всіх поколінь. Перемога здобувалась неймовірно дорогою ціною. Війна забрала  мільйони людських життів, перетворила на руїни міста й села. Вона торкнулася кожної дніпропетровської родини – з боїв не повернулися батьки, чоловіки та сини. Наша земля рясно полита кров’ю воїнів, які визволяли її від німецько-фашистських загарбників. Ми завжди будемо пам’ятати про це. А тим, хто наперекір всьому залишився в живих маємо встигнути сказати головне: пам’ятаємо та цінуємо.
  Низький уклін та сердечна вдячність керівництва міста і його мешканців ветеранам-фронтовикам та працівникам тилу за проявлену мужність, витримку, за те, що відстояли свободу та незалежність нашої Батьківщини!
  Від усього серця бажаю Вам, шановні ветерани Великої Вітчизняної війни, вдовам фронтовиків та всім дніпропетровцям міцного здоров’я, віри та довгих років життя! Нехай небо над нашою рідною Україною завжди буде чистим. Миру, злагоди й  добробуту вам і вашим родинам!
 
 
Дніпропетровський міський голова                                                                                                                  Іван Куліченко