Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Перекриття руху 9 травня.

  9 травня з 8.00 до 11.30 у зв'язку з покладанням квітів до монументу «Вічної Слави»,  перекриють рух на просп. К. Маркса - від просп. Гагаріна до вул. Овражної, включаючи вул. 6-стрілецької дивізії.Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради.  
  З 10.00 до 13.00 у зв'язку з проведенням акції «Безсмертний полк» буде перекрито рух по вул. Набережній Леніна - від вул. 6-ї стрілецької дивізії до вул. Ю. Словацького, зазначають в управлінні.
  З 13.00 до 15.00  буде перекрито рух транспорту на час проведення легкоатлетичної естафети за маршрутом  - просп. К. Маркса, 61 - вул. Карла Лібкнехта -  вул. Артема  – вул. Гопнер  - вул. Ширшова –  вул. Московська – вул. Леніна – вул. Юліуша Словацького – вул. Половицька – пров. Скориковський – вул. Столярова  - вул. Мостова  - просп. Карла Маркса – вул. Щербицького – вул. Серова –   вул. Леніна – вул. Короленко –К. Маркса, 61.
  З 13.00 до 22.00 у зв'язку з проведенням святкового концерту буде перекрито рух транспорту по просп. К. Маркса від вул. Короленка до вул. К. Лібкнехта. 
  З 15.00 до 24.00 у зв'язку з підготовкою та проведенням святкового феєрверкубуде перекритий Центральний міст( автомобільний міст № 2).