Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Програма заходів до Дня Перемоги.

9 травня о 10.00 відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до монумента «Вічна Слава» з нагоди 69-ї річниці Великої Перемоги. Про це повідомили в управлінні культури та мистецтв Дніпропетровської міської ради. У покладанні квітів візьмуть участь ветерани Великої Вітчизняної війни, керівники області та міста, районів, голови обласної та міської ветеранських організацій, керівники силових структур,представники профспілок, Української Православної Церкви, політичних партій та громадських організацій. Учасники заходу хвилиною мовчання віддадуть данину пам’яті людям, які загинули в боротьбі з фашизмом в роки війни. Під час урочистої церемонії духовий оркестр виконає гімн України, по закінченню заходу відбудеться військовий салют у 10 пострілів.
 
О 10.30 від пам’ятника генералу Е.Г. Пушкіну відбудеться акція “Бессмертный полк”. Мешканці міста та області пройдуть урочистою ходою з портретами своїх родичів - учасників Великої Вітчизняної війни.
 
Об 11.00 на Фестивальному причалі розпочнеться святковий концерт, під час якого виступатимуть кращі творчі колективи міста..
 
О 13.00 на площі  біля ЦУМу розпочнеться святковий концерт за участю творчих колективів міста, місцевих рок-груп «Рок проти війни», який о 22.00 закінчиться святковим феєрверком.
 
О 13.30 на проспекті Карла Марксавід площі біля ЦУМу стартує міська легкоатлетична естафета, присвячена 69-й річниці Перемоги.
 
О 22.00 на вулиці Малиновського (в районі літака) відбудеться воєнний салют на честь 69-ї річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні. Одночасно з салютом в районі Фестивального причалу відбудеться святковий феєрверк.