Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровським ветеранам подарували святковий концерт.

  altСьогодні у Палаці дітей та юнацтва творча молодь Дніпропетровська привітала ветеранів з Днем Перемоги святковим концертом. Долучився до привітань і міський голова Іван Куліченко. «Сьогодні у місті мешкають 32 тисячі 780 ветеранів Великої Вітчизняної війни, з них 4 тисячі 800 учасників бойових дій. На жаль, з кожним роком цих людей стає менше. Сьогодні важливо, щоб молоді люди зустрічалась із ветеранами і дізнавалися від них про ту страшну війну. Багато воїнів загинули під час Великої Вітчизняної заради того, щоб ми  з вами жили під мирним небом. У непрості для нашої країни часи ми як ніколи розуміємо цінність людського життя», - зазначив під заходу міський голова Іван Куліченко.
  Звертаючись до ветеранів зі словами вдячності за перемогу, міський голова побажав їм міцного здоров’я та довголіття, а підростаючому поколінню, мирного, радісного і світлого майбутнього.  
  Перед запрошеними ветеранами та школярами на сцені Палацу виступили творчі колективи, у тому числі  ансамблі  «Цвітень», «Зіронька», «Срібна терція», театр пісні «Альянс».
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt