Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті тривають роботи з озеленення.

  altЗ початку весни у Дніпропетровську висаджено майже 1 тисячу 700 дерев, в основному акації, липи, горобини та верби. Про це повідомили на комунальному підприємстві «Міськзеленбуд». Також за вказаний період у місті з'явилося близько 2 тисяч квадратних метрів квітників, де тепер ростуть – сальвії, петунії, цинерарії, тагетіси та герані. На підприємстві зазначають, що роботи з висадки квітів продовжуються. Сьогодні  рослини висаджують у  сквері Леніна, на Набережній Леніна біля пам'ятника Маргелову та біля монументу «Вічна Слава». Далі квіти садитимуть на просп. Кірова, Пушкіна, Гагаріна, Карла Маркса, на площі Петровського тощо. На сьогодні вже висаджено майже 3,5 тисячі кущів, в основному це рози, спіреї та бирючини. Посіяно також майже 3 гектари газонів. Роботи з озеленення тривають.
  Цієї весни спеціалісти підприємства видалили 348 аварійних дерев, обрізали і омолодили  796 дерев, зазначають у «Міськзеленбуді». 
  Минулого року у Дніпропетровську комунальним підприємством «Міськзеленбуд» було висаджено понад 1 тисячу дерев,  7 тисяч 800 квадратних метрів квітників та посіяно 4, 1 гектари газонів, додають на підприємстві.