Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровська команда стала першою на Чемпіонаті України з кульової стрільби.

  Дніпропетровська команда стала першою у командному заліку на Чемпіонаті України з кульової стрільби та виборола 6 золотих, 4 срібні і 2 бронзові медалі. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради.
  Чоловіча трійка  команди спортивної дитячо-юнацької школи олімпійського резерву посіла 2 перших місця та одне друге. Жіноча трійка - здобула одне перше місце та два других. Окрім того, вихованці цього спортивного закладу, відзначилися і в особистих змаганнях: Олександра Роздоба завоювала срібло серед жінок, Андрій Колесніков став третім в індивідуальних змаганнях, Вікторія Царенко отримала бронзову медаль в особистому заліку. Найкраще виступила Ольга Голубченко,  вона стала абсолютною чемпіонкою, перемігши у всіх вправах жіночої гвинтівки. За результатами змагань Ольга Голубченко  відібрана для участі у етапах Кубку Світу зі стільби, які проходитимуть у Німеччині та Словенії у червні, зазначають в управлінні.
  Чемпіонат України з кульової стрільби проходив у Львові з 22 по 26 квітня. У змаганнях взяли участь 32 команди з усієї України, додають в управлінні.