Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На Великдень правопорядок забезпечуватимуть майже 650 міліціонерів.

  altУ Дніпропетровську на Великдень охорону громадського порядку забезпечуватиме майже 650 співробітників міліції. Про це під час прес-конференції повідомив начальник відділу міліції громадської безпеки ДМУ ГУ УМВС України  у Дніпропетровській області Денис Буштрук. «В першу чергу ми будемо забезпечувати охорону громадського порядку біля місць богослужінь. До цієї роботи долучено 340 міліціонерів, 9 груп швидкого реагування та громадські  формування. За порядком на дорогах слідкуватимуть 12 автопатрулів ДАІ», - зазначив Денис Буштрук. Він також додав, що у посиленому режимі міліціонери працюватимуть і у поминальні дні - 27 та 28 квітня. У ці дні на 43 цвинтарях для охорони громадського порядку будуть задіяні 135 співробітників міліції.
  «У Великодню ніч  з 22.00 19 квітня до 6.00 20 квітня  до роботи стане більше 30 маршрутів авто та електротранспорту, які працюватимуть у черговому режимі. Зранку 20 квітня громадський транспорт працюватиме згідно планових завдань вихідних днів», - сказала директор департаменту транспорту та зв'язку Дніпропетровської міської ради Ірина Прилипа. За словами директора департаменту, у поминальні дні пасажирів до кладовищ перевозитимуть не тільки постійні, а й додаткові маршрути.
  Дізнатись про роботу транспорту у святкові дні можна цілодобово за телефоном  міської диспетчерської служби автотранспорту – 731-92-97, 067-631-73-23.