Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Нагороджено переможців турніру на Кубок міської ради.

 altСьогодні у Дніпропетровській міській раді нагородили переможців турніру на Кубок Дніпропетровської міської ради. Команди-переможці отримали дипломи та кубки. «Вперше за багато років, завдяки ініціативі вищих навчальних закладів та міського управління у справах молоді та спорту, у місті проведено турнір на Кубок міської ради або студентську універсіаду з міні-футболу, баскетболу та волейболу. Проведення такого спортивного заходу є важливим, оскільки досить часто саме із студентських універсіад виходять відомі спортсмени. Студентські універсіади можна назвати майданчиком для подальших перемог у різних видах спорту», - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева. Під час нагородження вона додала, що у місті з метою підтримки інтересу молоді до спорту буде проведено другий етап студентської універсіади з плавання та легкої атлетики.
  У змаганні з міні-футболу взяли участь 7 команд. Перемогу здобула команда з Національного гірничого університету, друге місце посіла команда з Придніпровської державної академії будівництва та архітектури, третє - команда з Дніпропетровського національного університету залізничного транспорту ім. академіка В. Лазаряна. У змаганні з баскетболу взяли участь 6 команд. Перше місце посіла команда з Національного гірничого університету, друге місце – команда з Дніпропетровського монтажного технікуму, третє поділили команди з Дніпропетровського державного аграрного університету та Національної металургійної академії України. У змаганні з волейболу взяли участь 9 команд. Перемогу виборола команда з Дніпропетровського державного інституту фізичної культури і спорту, друге місце посіла команда з Дніпропетровського коледжу технологій та дизайну, третє – команда з Дніпропетровського вищого училища фізичної культури.
  Турнір на Кубок Дніпропетровської міської ради проходив з 27 лютого по 28 березня серед студентів вищих навчальних закладів І-ІV рівнів акредитації з таких ігрових видів спорту як міні-футбол,баскетбол, волейбол. Турнір направлений на популяризацію футболу, баскетболу та волейболу серед молоді.

alt

alt

alt

alt

alt alt

alt

alt