Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У неділю тимчасово перекриють рух транспорту у зв'язку з матчом по футболу.

30 березня з 17.00 до 23.00по вул. Щорса, вул. Херсонській, вул. Свєтлова, пров. Ушинського, вул. Леніна (від вул. Чкалова до вул. Щорса), вул. Свердлова (від просп. Кірова до вул. Херсонської), вул. Ульянова (від просп. Кірова до вул. Свєтлова) буде перекрито рух транспорту у зв’язку з проведенням на стадіоні «Дніпро-Арена» футбольного матчу між командами «Дніпро» (Дніпропетровськ) та «Динамо» (Київ). Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради.
   З метою забезпечення перевезення пасажирів після закінчення футбольного матчу буде організовано роботу громадського транспорту до 00.00, зазначили в департаменті транспорту та зв’язку Дніпропетровської міської ради
   З 15.00 до 23.00  на території, прилеглій до стадіону «Дніпро-Арена», а також у центральній частині міста буде заборонено торгівлю( в тому числі і виносну) алкогольними, слабоалкогольними та безалкогольними напоями у скляній тарі, зазначають у  департаменті споживчого ринку і сфери послуг Дніпропетровської міської ради.