Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З підвищенням температури повітря буде завершено опалювальний сезон.

  altУ Дніпропетровську з підвищенням температури повітря буде завершено  опалювальний сезон. Про це під час прямої телефонної лінії повідомив директор комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Володимир Шеремет. «У зв’язку з тим, що вже наступного тижня очікується значне потепління, подача тепла може бути зупинена. Опалювальний сезон вже практично завершено, він пройшов у звичному режимі, тепло подавалось згідно температурного графіка. Аварійних ситуацій майже не було, а якщо аварії траплялися аварійні бригади одразу їх ліквідовували», - зазначив Володимир Шеремет.
  Керівники підприємств-постачальників тепла закликали дніпропетровців вчасно розраховуватися за послуги теплопостачання, оскільки від цього залежить оплата цих підприємств за енергоносії та підготовка до наступного опалювального сезону. «На сьогодні населення завинило підприємству «Дніпропетровські теплові мережі» 190 мільйонів гривень з урахуванням боргів минулих років, через це зростає борг нашого підприємства за газ, на сьогодні він становить 226 мільйонів гривень. Із закінченням опалювального сезону розпочнеться підготовка до наступного. Необхідно провести капітальні ремонти котельного обладнання й устаткування, а також ремонт теплотрас. Тому нагадую мешканцям міста, що від вашої оплати залежить і виконання ремонтних робіт для вчасного початку наступного опалювального сезону», - зазначив Володимир Шеремет.  Керівники комунальних підприємств «Теплоенерго, «Теплотранс» та «Коменергосервіс» додали, що несвоєчасні  розрахунки містян за спожите тепло головна проблема і на їх підприємствах. Загальний борг населення цим підприємствам складає понад 180 мільйонів гривень, з урахуванням боргів минулих років.
  У Дніпропетровську 540 котелень, з них 386 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».