Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Юні дніпропетровські хокеїсти - призери Чемпіонату України.

 Учні відділення хокею з шайбою міської дитячо-юнацької спортивної школи  із зимових видів спорту посіли ІІ загальнокомандне місце і завоювали срібні медалі на Чемпіонаті України серед спортсменів 2000-2001 років народження. Про це повідомили в управлінні у справах молоді та спорту Дніпропетровської міської ради зазначають в управлінні. У лютому юні фігуристки цієї ж школи вперше взяли участь у п’ятому етапі Кубка України з фігурного катання на ковзанах серед спортсменів 2001-2007 років народження. На цих змаганнях дніпропетровські спортсмени посіли 5-8, 12 та 17-20 місця, зазначають в управлінні.
  Вихованці дитячо-юнацької спортивної школи  із зимових видів спорту тренуються на базі льодової арени. У 2013 році там було проведено два спортивних заходи серед любителів фігурного катання на ковзанах – чемпіонат  «Dnepriceopen2013» та  Кубок «Пам’ятай героїв», до яких долучилися  400 учасників із різних куточків України та країн ближнього зарубіжжя. У цих змаганнях від школи  взяли участь понад 100 вихованців 5-7 років, 14 з них посіли призові місця.
  Міська дитячо-юнацької спортивна школа  із зимових видів спорту працює з березня 2012 року, має два відділення: фігурне катання на ковзанах та хокей із шайбою на ковзанах. На сьогодні у школі працюють 13 тренерів та викладачів, які тренують 295 дітей, з них 182 проходять навчання на відділенні «хокей з  шайбою на ковзанах», 113 вихованців – у відділенні «фігурне катання», додають в управлінні.