Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко поставив задачу активізувати роботу з прибирання міста.

  altСьогодні на апаратній нараді міський голова Іван Куліченко поставив задачу комунальним службам активізувати роботу з прибирання міста. Він також закликав підприємства та організації міста навести лад на закріплених за ними територіях.  
  Щоденно 165 комунальників та 23 одиниці техніки прибирають обочини доріг від сміття та залишків піщано-соляної суміші, роботи ведуться за титульними списками вулиць, повідомляють у департаменті житлово-комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради. Також розпочато прибирання території парків і скверів, нині роботи ведуться у сквері Леніна та на площі Жовтневій, зазначають у департаменті.
  За останній місяць фахівці комунального підприємства по ремонту та експлуатації гідроспоруд очистили від снігу, льоду, мулу та сміття понад 400 дощоприймальних та оглядових  колодязів. Крім того, очищено 212 погонних метрів зливових колекторів по площі Островського, вул. Набережна Перемоги, Набережна Леніна, Набережна Заводська, Космічна та на інших.