Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко закликає бережно ставитися до пам’ятників та об’єктів благоустрою.

  altМіський голова Дніпропетровська Іван Куліченко закликає мешканців бережно ставитися до пам’ятників та об’єктів благоустрою. «Сьогодні невідомі розмалювали Монумент Вічної Слави, пам’ятники воїнам-афганцям і генералу Юхиму Пушкіну, пам’ятний знак  «Днепр-чемпион». Міська рада звернулася до правоохоронних органів з вимогою розслідувати факти вандалізму і покарати винних», - йдеться у зверненні міського голови до дніпропетровців. Очільник міста закликав містян не вдаватися до вандалізму і зберігати спокій у цей непростий для країни час.
  «Ми разом розбудовуємо наше місто – реконструюємо вулиці, площі, сквери, встановлюємо пам’ятники. У кожен міський об’єкт вкладено працю і душу дніпропетровців різних національностей, віросповідань та політичних переконань. Ми маємо з повагою ставитися один до одного і пам’ятати, що надбання Дніпропетровська – це надбання кожного його мешканця», - наголосив міський голова. Він також підкреслив, що дніпропетровці завжди вирізнялися толерантністю та виваженістю  у ставленні до поглядів та переконань один одного.  
  «Дніпропетровці єдина родина, яка любить і шанує своє місто і робить все для того, щоб воно було привабливим і затишним», - зазначив очільник міста.