Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Єдиний день інформування населення на тему: "82-річчя створення Дніпропетровської області".

alt  20 лютого в приміщенні зали засідань виконкому Дніпропетровської міської ради відбувся Єдиний день інформування  населення присвячений 25-й річниці від дня остаточного виведення радянських військ з Республіки Афганістан та 82-й річниці створення Дніпропетровської області.
 З доповіддю по першій темі виступив Корнєв Геннадій Олексійович, полковник запасу Служби безпеки України, заступник голови Дніпропетровської міської організації співробітників Служби Безпеки України, учасник бойових дій в Афганістані, кавалер ордену Червоної Зірки і медалі «За Бойові заслуги».
  Другу тему висвітлила Кублік Крістіна Юріївна, головний спеціаліст сектора громадських зв’язків, правової та аналітично-методичної роботи   управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради, кандидат політичних наук. В заході взяли участь працівники виконавчих органів та комунальних підприємств Дніпропетровської міської ради.
 Дивіться також методичні матеріали на тему: "25 річниця від дня остаточного виведення радянських військ з Республіки Афганістан та 82 річниця створення Дніпропетровської області".