Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Звернення виконкому міської ради до громадськості.

alt  Сьогодні виконавчий комітет Дніпропетровської міської ради прийняв звернення до громадськості міста. Звернення підтримали усі члени виконкому, присутні на засіданні.
  «Виконком Дніпропетровської міської ради висловлює своє глибоке обурення з приводу останніх подій у столиці нашої держави  м. Києві. Сьогодні опозиція перейшла всі межі людяності і законності. Радикально налаштовані протестувальники здійснюють збройні напади на будівлі органів державної влади, влаштовують погроми партійних офісів, організовують підпали будинків, завдають тяжких тілесних ушкоджень співробітникам правоохоронних органів, застосовують вогнепальну зброю, беруть у заручники простих громадян і вчиняють над ними тортури на „євромайдані” та закликають до свавілля інших громадян.
  Україна страждає від насилля, знущань та мародерства. Учасники мітингу у Маріїнському парку, серед яких педагоги, медики, пенсіонери, були оточені радикалістами, що озброєні „до зубів” не тільки битками, кийками та ланцюгами, а й вогнепальною зброєю.
  Вони роблять все, щоб спровокувати громадянське протистояння. Їх дії не відповідають ані європейським цінностям, ані деклараціям лідерів опозиції про мирний характер проведення протестних акцій. За ці вчинки несуть персональну відповідальність лідери опозиційних партій. Вони особисто штовхають народ України до громадянської війни всупереч напрацьованим крокам зі стабілізації ситуації.
  Ці протизаконні дії ставлять під загрозу життя та безпеку громадян України, конституційний лад у державі і тому ми вимагаємо від органів влади належної оцінки та негайного реагування в межах чинного законодавства з метою відновлення правопорядку.
  Ми звертаємося до громадських організацій, політичних партій та всієї громадськості міста об’єднати зусилля з метою не допустити екстремізму та фашизму і відновити законність і порядок у державі», - йдеться у зверненні.