Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Понад 23 тисячі послуг надано центром адміністративних послуг 2013 року.

 alt Понад 23 тисячі адміністративних послуг було надано центром надання адміністративних послуг 2013 року. Про це повідомили у самому Центрі.Найбільше, 21 % документів видали представники державної санітарної епідемічної служби – це дозволи та висновки експертиз, 15 % документів - співробітники  інспекції архітектурно-будівничого контролю, в основному це декларації про готовність об'єктів до експлуатації, про початок виконання підготовчих та будівельних робіт. 11% - документів  надали фахівці територіального управління Держгірпромнагляду, більшість з них - дозволи на роботи підвищеної небезпеки та експлуатацію машин, механізмів й устаткування підвищеної небезпеки, 10 % документів було видано представниками ДАІ, переважно це дозволи на перевізки великогабаритних вантажів, узгодження маршрутів тощо.
  На сьогодні у центрах адміністративних послуг консультації та різні види документів
надають 18 управлінь, служб, департаментів та дозвільних органів. З 1 грудня минулого року до них долучились фахівці головного архітектурно-планувального управління Дніпропетровської міської ради, управління житлового та комунального господарства та ін. Зпочатку 2014 рокуу центрах працюють і фахівці обласних структурних підрозділів, таких як департамент екології, економічного розвитку, освіти та науки, житлово-комунального господарства та інші. Загалом на сьогодні міська рада та обласна державна адміністрація спільно надають 91 вид адміністративних послуг, у тому числі видають  55 видів документів дозвільного характеру.  
  Сьогодні у місті працюють два центри адміністративних послуг – це «Правобережний» та «Лівобережний». Центр «Лівобережний» знаходиться на просп. Правди, 42 тел. 726-30-69,  «Правобережний»  на просп. К. Маркса, 75 (у приміщенні міської ради) тел. 742-84-08.