Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З Генпланом розвитку Дніпропетровська можна ознайомитися на сайті міської ради.

  З Генеральним планом розвитку Дніпропетровська можна ознайомитися на сайті Дніпропетровської міської ради  (dniprorada.gov.ua ) або у Головному архітектурно-планувальному управлінні міськради. Про це повідомили у самому ГоловАПУ. Чинний генеральний план розвитку Дніпропетровська затверджений у 2007 році, набув чинності у березні 2008 року. Проект цього плану розроблений Державним підприємством «Український державний науково-дослідний інститут проектування міст «ДІПРОМІСТО» імені Ю.М. Білоконя (м. Київ). Зазначеним матеріалам у плані розробником містобудівної документації присвоєний гриф «Для службового користування», зазначають в управлінні.
  На замовлення ГоловАПУ міської ради спеціалістами того ж таки інституту «ДІПРОМІСТО» були підготовлені схематичні креслення, на яких відсутні елементи, які відносяться до матеріалів, що містять службову інформацію. З цими схематичними кресленнями Генерального плану можна ознайомитися на сайті міськради. У повному обсязі з планом (без його копіювання) можна ознайомитися  в ГоловАПУ. Для цього в управлінні підготовлено відповідне робоче місце згідно з вимогами Інструкції «Про порядок обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять конфіденційну інформацію» затвердженою Постановою КМУ від 27.11.1998 №1893, додають у ГоловАПУ.
  Генеральний план населеного пункту є основним видом містобудівної документації на місцевому рівні, призначеної для обґрунтування довгострокової стратегії планування та забудови території населеного пункту.