Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську відбувся мітинг на підтримку стабільності у регіоні.

  altСьогодні у Дніпропетровську відбувся мітинг на підтримку стабільністі у регіоні. До заходу долучилися голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитро Колєсніков, голова Дніпропетровської обласної ради Євген Удод, міський голова Іван Куліченко. Мітинг зібрав кілька тисяч людей з різних куточків області. Очільники області та міста закликали людей зберігати спокій і не піддаватися на провокації. «Дніпропетровщина завжди вирізнялася громадянським спокоєм та міжнаціональним й  міжконфесійним взаєморозуміння. Будь-які питання ми вирішуємо через перемовини. Влада на Дніпропетровщині надасть рішучу відповідь на будь-які спроби екстремістських  сил дестабілізувати ситуацію в області. Ми не дамо жодного шансу радикально налаштованим молодикам з інших регіонів спровокувати громадянський хаос та наразити  на небезпеку мирних мешканців», - наголосив голова Дніпропетровської обласної державної адміністрації Дмитро Колєсніков.
  Під час заходу було прийнято рішення зробити мітинг безстроковим. Вже найближчим часом на площі будуть розгорнуті пункти обігріву та харчування.
  Виступаючи перед кількатисячною громадою міський голова Іван Куліченко закликав дотримуватися Конституції та діяти в рамках Законів України. «Наша головна задача не допустити безпорядку у місті та регіоні», - сказав міський голова Іван Куліченко.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
alt

Фото: Сергій Ісаєв, газета "Наше місто"