Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Депутати ухвалили логотип міста.

  altБюджет Дніпропетровська на 2014 рік планується ухвалити на початку наступного року, після прийняття державного бюджету. Про це під час засідання чергової 45-ї сесії Дніпропетровської міської ради повідомив міський голова Іван Куліченко. «У відповідності до законодавства, перший місяць нового 2014 року ми працюватимемо в рамках 1/12 бюджету 2013 року. Рішення з цього приводу вже підписано. Бюджетна сфера від цього не постраждає:виплачуватиметься заробітна плата працівникам бюджетних установ, проводитимуться усі виплати в рамках соціальних програм. До прийняття бюджету буде скорочено фінансування бюджету розвитку. Коли буде прийнято державний бюджет, тоді на його основі ми ухвалимо бюджет міста», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Під час сесії депутати ухвалили рішення щодо надання студентам денної форми навчання вищих навчальних закладів I-IVрівнів акредитації  та учням професійно-технічних училищ  50% знижки на придбання проїзних квитків для проїзду у міському електротранспорті.
 Затвердили депутати і логотип Дніпропетровська та порядок оформлення промоційної продукції. Логотип міста має форму «серця», яке складається з двох кілець червоного та синього кольору, що символізують металургію, ракетобудування, навчання і бізнес. Ці кільця переплітаються і створюють образ серця, що відображає любов жителів до свого міста.