Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровськ срібний призер Всеукраїнського конкурсу "Населений пункт найкращого благоустрою".

  alt Дніпропетровськ посів друге місце у Всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою та підтримки громадського порядку» за 2012 рік. Про це повідомили у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.  Результати конкурсу було оголошено у Києві під час семінару з благоустрою міст України. Перше місце розділили  Київ і Одеса, третє –Львів і Кривий Ріг.
  Всеукраїнський конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою» щорічно проводить Міністерство регіонального розвитку, капітального будівництва та житлово – комунального господарства  України. Серед умов конкурсу – досягнення у сфері житлово – комунального господарства, охорони громадського порядку, капітального будівництва. Останні шість  років Дніпропетровськ у конкурсі посідав призові місця. У 2010 році – друге місце, у 2011 році – третє місце, у 2012 – теж друге місце, зазначають у департаменті.
  У 2012 році у Дніпропетровську було збудовано та реконструйовано ряд об’єктів, серед них футбольне поле стадіону у Молодіжному парку,  каналізаційний колектор по вул. Івана Франка, госпфекальна каналізація по вул. Виборзькій, приміщення дитячої спортивної школи № 6, котельня по вул. Генерала Пушкіна, перша черга регіонального комплексу раціонального використання та зберігання побутових відходів „Правобережний”. У тому ж році було капітально відремонтоване дорожнє покриття вулиці Набережній Заводській, пр. Кірова, загалом було відремонтовано 742 тисячі квадратних метрів зруйнованих ділянок покриття. У 2012 році у місті з’явилася нова площа, названа на честь 80 – річчя Дніпропетровської області, на ній розбито квітники, облаштовано газони, встановлено нове освітлення. Прикрашають площу 15 бронзових барельєфів людей, які прославили наш край.
  2012 року було відновлено освітлення на 114 вулицях міста, впроваджувались  заходи з реалізації Програми „Питна вода”. Зокрема, реконструйовано системи очищення  води на Аульському водоводі: демонтовано 2,76 тисяч квадратних метрів полімер бетонних  плит, понад 10 тисяч метрів залізобетонних каналів і змонтовано понад 10 тисяч метрів склопластикових фільтруючих труб. Все це значно покращило якість питної води для споживачів та на 25% зменшило споживання електроенергії, додають у департаменті.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt