Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У 200 багатоповерхівках встановлено камери відеоспостереження.

  altУ 200 багатоповерхівках міста підприємство «Ліфтреммонтаж Дніпро» встановило камери відеоспостереження. Про це повідомив директор цього підприємства Сергій Іващенко. «Наше підприємство обслуговує 1 тисячу 150 ліфтів у житлових будинках Красногвардійського,Самарського та Ленінського районів. В окремих будинках ліфти постійно виходять з ладу через крадіжки кнопок, пошкодження підвісних кабелів та постів виклику. Ми прийняли рішення поставити у під’їздах камери відеоспостереження для того, щоб виявляти правопорушників. На під’їздах, у яких біля ліфтів встановлено відеокамери, розміщено відповідні об’яви", - зазначив Сергій Іващенко.
  Нещодавно в одному з під’їздів по вулиці Метростроївській, 4 за допомогою відеоспостереження встановлено факт вандального пошкодження ліфтового обладнання. «Зокрема, камерою було зафіксовано як чоловік на другому поверсі вирвав кнопку виклику ліфта, в результаті чого було виведено з роботи ліфтове обладнання і станцію управління підйомником. Разом з КЖЕПом, який є балансоутримувачем ліфта, ми звернулися до правоохоронних органів для  розслідування інциденту», - додав директор підприємства «Ліфтреммонтаж Дніпро».
  У комунальній власності міста знаходиться 4 тисячі 128 ліфтів, з них близько 65% відпрацювали свій нормативний строк експлуатації. За словами заступника начальника управління житлового господарства Дніпропетровської міської ради Владислава Грицая, на сьогодні з різних причин не працює 335 ліфтів. Щорічно з міського бюджету виділяються кошти на капітальні та поточні ремонти підйомників. Цього року коштом міського бюджету відремонтовано 93 ліфти, сказав заступник начальника управління.
  У Дніпропетровську ліфти, що знаходяться у комунальній власності міста обслуговують чотири підприємства: ТОВ СП «Ліфтреммонтаж Дніпро», ТОВ «Ліфтремонт», ТОВ СП «Дніпропетровськліфт-2», ТОВ «НВО Дніпро-ліфт». 
 
alt

alt

alt

alt

alt