Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав працівників міської ради з Днем місцевого самоврядування.

  altСьогодні у Дніпропетровській міській раді відбулись урочистості з нагоди Дня місцевого самоврядування. Привітав колег зія святом міський голова Іван Куліченко. «Армія міської ради нараховує понад 600 працівників, приємно відзначити, що це переважно жінки. Загалом в управліннях, службах, на комунальних підприємствах, які опікуються життям міста, а серед них і вчителі, і лікарі, і комунальники – близько 55 тисяч людей. Вони  добросовісно виконують свою роботу, працюють на благо і процвітання рідного Дніпропетровська, своїх земляків і за це їм  велика вдячність», - зазначив міський голова. 
  Іван Куліченко побажав усім міцного здоров’я, оптимізму, віри вмайбутнє, сімейного затишку і благополуччя. Під час заходу кращим працівникам управлінь та департаментів міської ради були вручені подяки міського голови, а раднику очільника міста Володимиру Мелещеку – медаль «За заслуги перед містом».  Після привітань для працівників міської ради виступили місцеві творчі колективи.
  7 грудня в Україні відзначається День місцевого самоврядування. Це професійне свято всіх, хто працює в сільських, селищних, міських, районних та обласних радах. На сьогодні згідно з завданням Президента України обговорюється проект концепції реформування місцевого самоврядування та територіальної організації влади в Україні. Суть реформи полягає у розмежуванні повноважень між органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, удосконаленні взаємодії між ними.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
alt

alt