Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Всі котельні міста працюють у штатному режимі і подають тепло.

  altНа сьогодні всі котельні міста працюють у штатному режимі і подають тепло згідно температурного графіка.  Про це під час прес-конференції повідомив директор комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Володимир Шеремет.  Керівники підприємств-постачальників тепла закликали дніпропетровців вчасно розраховуватися за послуги теплопостачання і не накопичувати борги. «На сьогодні населення завинило підприємству «Дніпропетровські теплові мережі» майже 140 мільйонів гривень з урахуванням боргів минулих років, через це борг нашого підприємства за газ зростає, на сьогодні він становить 210 мільйонів гривень. Тож, нагадую мешканцям міста, що від вашої оплати залежить стабільність опалення вашого житла», - зазначив директор комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Володимир Шеремет.  Керівникик підприємствКП «Теплоенерго, КП «Теплотранс» та КП «Коменергосервіс», додали, що несвоєчасні  розрахунки містян за спожите тепло головна проблема і на їх підприємствах. Загальний борг населення цим підприємствам складає 81, 8 мільйонів гривень, з урахуванням боргів минулих років.
  Постачальники тепла наголошують, що з боржниками постійно проводиться  роз'яснювальна робота, у тому числі з врученням відповідних повідомлень, претензій. «На злісних неплатників подаємо до суду на примусове стягнення боргів. Цього року згідно з судовим рішенням повернено 3 мільйони гривень», - зазначив директор комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі» Володимир Шеремет.
  У Дніпропетровську 540 котелень, з них 386 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: «Дніпропетровські міські теплові мережі», «Теплоенерго», «Коменергосервіс» та «Теплотранс».