Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У ліцеї з військово-фізичною підготовкою пройшов колаж «Один день із життя ліцеїста».

 altСьогодні у ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою пройшов військовий колаж під назвою «Один день із життя ліцеїста», приурочений до Дня Збройних Сил України. Привітав ліцеїстів напередодні свята міський голова Іван Куліченко. Ліцеїсти провели для очільника міста екскурсію навчальним закладом - показали кабінети, спортивну та тренажерну зали, музей пам’яті Євгена Березняка, виставку проектних робіт-макетів «Історія війська українського», а також кабінет інтерактивного тиру, де запросили Іван Куліченка особисто долучитися до стрільби.
  «У 2009 році ми відкрили ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою і набрали чотири класи, сьогодні їх вже 13. Це досить авторитетний навчальний заклад, куди учні вступають за конкурсом. Із майже 200 випускників ліцею понад 60 продовжили навчання у вищих навчальних закладах, пов’язаних з юриспруденцією та воєнною справою, понад 20 пішли на службу в армію на контрактній основі. Головне – у цьому навчальному закладі патріотичне виховання і розуміння боргу перед Вітчизною», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  В актовій залі ліцеїсти продемонстрували виступи з військової справи та різних бойових мистецтв. Іван Куліченко побажав їм здоров’я, мужності, подальших успіхів у навчанні та вдосконаленні бойової майстерності.
  Військовий колаж під назвою «Один день із життя ліцеїста» організований в рамках реалізації у регіоні завдання Президента України щодо військово-патріотичного виховання молоді.
  Ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою працює з 2009 року. На сьогодні там  навчається 412 ліцеїстів за напрямами: військово-юридичний, військово-рятувальний, військово-спортивний та  військово-дипломатичний, додають в управлінні.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt