Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Безкоштовні тематичні семінари для підприємців.

  4 та 7 грудня у Дніпропетровську відбудуться безкоштовні тематичні семінари-лекції для приватних підприємців та суб’єктів підприємницької діяльності. Про це повідомили в управлінні з питань захисту прав споживачів дніпропетровської міської ради. Семінари відбудуться у приміщенні департаменту споживчого ринку і сфери послуг міської ради  за адресою:вул. Чичеріна, 20 (актова зала). Попередньо зареєструватися на семінар можна у довільній формі (ПІБ, СПД/підприємство, контактний телефон/електронна пошта) за адресами: [email protected], [email protected], зазначають в управлінні.
  Безкоштовні тематичні семінари-лекції для приватних підприємців та суб’єктів підприємницької діяльності проводяться з метою роз’яснення правового регулювання відносин між виробниками, продавцями та споживачами, у тому числі під час перевірок суб’єктів підприємницької діяльності контролюючими та правоохоронними органами, в рамках програми захисту прав споживачів м. Дніпропетровська на 2011-2015 роки, додають в управлінні.
 
Дата та час проведення Категорія слухачів Тема семінару
04.12.2013
16-00
Посадові особи СПД, що здійснюють діяльність у сфері у сфері Інтернет - торгівлі "Основи законодавства у сфері дистанційної торгівлі.  Робота Інтернет- магазинів".
04.12.2013
18-00
Посадові особи СПД, що здійснюють діяльність у сфері гарантійного ремонту у сервісних центрах "Основи споживчого законодавства України у сфері гарантійного ремонту технічно складних побутових товарів".
07.12.2013
14-00
Посадові особи СПД, що здійснюють діяльність у закладах ресторанного господарства "Основи законодавства України у сфері попередження та зменшення вживання тютюнових виробів " та "Основи законодавства України у сфері авторського права і суміжних прав у контексті захисту прав споживачів"
07.12.13
16-00
Посадові особи СПД,що здійснюють діяльність у сфері торгівлі продовольчими та непродовольчими товарами "Порядок здійснення заходів держ.нагляду (контролю) органами місцевого самоврядування. Відповідальність суб’єктів підприємницької діяльності та їх посадових осіб за порушення у сфері захисту прав споживачів"