Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З 1 грудня у центрах адміністративних послуг надаватимуть нові послуги.

  З 1 грудня у центрах адміністративних послуг будуть надавати нові послуги.  Про це під час прес-конференції повідомила заступник начальника управління розвитку підприємництва та інвестицій  міської ради Наталія Піскоха. «На сьогодні у центрах адміністративних послуг надають адміністративні  послуги 18 управлінь, служб, департаментів та дозвільних органів. З 1 грудня консультації та адміністративні послуги надаватимуть також головне архітектурно-планувальне управління Дніпропетровської міської ради, управління житлового та комунального господарства та інші»  -  сказала Наталія Піскоха.  За її словами, з 1 січня у центрі працюватимуть і фахівці обласних структурних підрозділів, таких як, Департамент екології, економічного розвитку, освіти та науки, житлово-комунального господарства та інші. Загалом міська рада та обласна державна адміністрація спільно надаватимуть 54 адміністративні послуги та видаватимуть 48 документів дозвільного характеру. За словами Наталії Піскохи, на сьогодні найбільш запитуваними є дозволи на приватизацію, право власності, видалення зелених насаджень,  розміщення зовнішньої реклами та ін.
  Вона також сказала, на сьогодні деякі нововведення вже запущено у дію, зокрема, працює електронний документообіг між адміністраторами та суб'єктами надання  адміністративних послуг, який дає змогу особі, що звернулась до центру відслідковувати етапи оформлення документів, нова програма також допомагає визначити правомірність відмов у наданні адміністративних послуг. На сьогодні кількість відмов у наданні адміністративних послуг скоротилась  майже в 4 рази.
  Наталія Піскоха нагадала, що сьогодні у місті працюють два центри адміністративних послуг – це Правобережний та Лівобережний. Центр «Лівобережний» знаходиться на просп. Правди, 42 тел. 726-30-69,  «Правобережний»  на просп. К. Маркса, 75 (у приміщенні міської ради) тел. 742-84-08.