Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У Дніпропетровську вшанували пам'ять жертв голодоморів.

  altУ Дніпропетровську вшанували пам'ять жертв голодоморів. 24 листопада відбулося  покладання квітів до Меморіалу жертв Голодомору та політичних репресій на 9-му кілометрі Запорізького шосе. У церемонії взяли участь міський голова Іван Куліченко, перший заступник голови обласної ради Анатолій Адамський, перший заступник голови облдержадміністрації Анатолій Крупський, представники громадських, релігійних організацій та мешканці міста. Присутні вшанували пам'ять жертв голодоморів хвилиною мовчання.Панахиду за померлими провів керуючий Дніпропетровською єпархією Української Православної Церкви Київського Патріархату, Єпископ Дніпропетровський і Павлоградський Симеон, повідомляють в управлінні внутрішньої політики.
  Традиційно о 16.00 проходила всеукраїнська акція «ЗАСВІТИ СВІЧКУ». До неї долучилися і небайдужі дніпропетровці - поставили запалену свічку на підвіконня.
  День пам'яті жертв голодоморів згідно з указом Президента України від 26 листопада 1998 року відзначається у четверту суботу листопада.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt           alt

alt