Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

До середини грудня орендарі мають внести зміни до діючих договорів оренди земельних ділянок.

  До середини грудня необхідно внести зміни до діючих договорів оренди земельних ділянок відповідно до чинного законодавства. З таким закликом під час брифінгу звернулась до орендарів земельних ділянок начальник відділу договірних відносин управління корпоративних прав Ліна Слаква. "У 2011 році у дію вступив Податковий кодекс України, у зв'язку з цим Дніпропетровською міською радою було прийнято рішення щодо встановлення розміру річної орендної плати за користування земельними ділянками у мінімальному розмірі орендної плати, визначеної Податковим кодексом України", - сказала Ліна Слаква. За її словами, для приведення договорів оренди землі у відповідність до вимог чинного законодавства необхідно звернутися до департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міської ради, за адресою: просп. Карла Маркса, 75а, кабінет 50, або ж за телефоном 744-86-75. 
  Ліна Слаква наголосила, що у разі не укладення додаткового договору  до договору оренди землі Дніпропетровська міська рада будевимушена звертатися до суду.
  На сьогодні у Дніпропетровську укладено близько 5 тисяч договорів оренди землі, із них до 3,5 тисяч договорів оренди землі приведено у відповідність до вимог чинного законодавства в частині визначення розміру річної орендної плати за землю.