Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Міська влада відкрита до співпраці з громадськими організаціями.

   altМіська влада Дніпропетровська взаємодіє з громадськими організаціями в реалізації їх проектів. Про це  під час засідання  круглого столу за темою: «Ефективність залучення громадськості до вирішення питань життєдіяльності міста» зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева. «Міська влада є відкритою для співпраці з громадськими організаціями та об’єднаннями. Ми готові взаємодіяти в реалізації різних ідей, програм та проектів, які пропонує громадськість і сприяти їх втіленню у життя», - зазначила заступник міського голови Ірина Зайцева.
  За її словами, демократичний розвиток України нині йде шляхом формування  правової держави  і громадянського суспільства. «Розвинуте громадянське суспільство – один з головних показників демократії у державі, тому Президентом України Віктором Федоровичем Януковичем  багато уваги приділяється розвитку громадянського суспільства. Для Президента – це стратегічно важливе завдання, яке знайшло відображення в Національному плані дій на 2013 рік по впровадженню різних державних програм, у тому числі і Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні», - зазначила заступник міського голови.
  В обговоренні  теми круглого столу взяли участь представники управлінь міської ради, вищих навчальних закладів міста, громадських організацій, громадської ради при Дніпропетровській міській раді. Учасники заходу розглянули розроблений Президентом України план першочергових заходів по реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні та висловили свої ідеї по його впровадженню у Дніпропетровську.
  За інформацією управління внутрішньої політики Дніпропетровської міської ради, у Дніпропетровську зареєстровано близько 120 громадських організацій.
alt

alt

alt
Фото: Вадим Льовочкін, "Вісник Дніпропетровської міської ради"