Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Зміна організації руху на перехресті вул.Чернишевського та вул. Гоголя.

  altЗ 8 листопада буде змінено організацію руху на перехресті вул. Чернишевського та вул. Гоголя. Про це повідомили у департаменті взаємодії з правоохоронними органами, мобілізаційної та оборонної роботи і з питань надзвичайних ситуацій Дніпропетровської міської ради. По вул.Чернишевського перед перехрестям з вул. Гоголя буде встановлено дорожній знак 4.4 «Рух прямо або праворуч», який дозволить рух автомобільного транспорту по вул. Чернишевського прямо та поворот тільки праворуч на вул. Гоголя. По  вул. Гоголя, перед перехрестям з вул. Чернишевського, встановлять дорожній знак 4.2 «Рух праворуч», дозволивши рух автомобільного транспорту тільки  праворуч. Зміна руху проводиться з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, оскільки перехрестя вул. Чернишевського –  вул. Гоголя є перехрестям з обмеженою видимістю. Сьогодні по вул.Чернишевського та по вул.Гоголя здійснюється двосторонній рух автомобільного транспорту, а по вул.Чернишевського пасажирів перевозять ще й трамваї. Водій транспортного засобу рухаючись по вул. Чернишевського або по вулиці Гоголя, може здійснювати рух прямо, праворуч, ліворуч та розворот в обох напрямках, що сприяє виникненню аварійних ситуацій.
  Рух вантажних автомобілів з вулиці Чернишевського на вулицю Гоголя як і раніше, буде заборонено, зазначають у департаменті.
  Також для запобігання виникненню аварійних ситуацій з 8 листопада  буде змінено організацію дорожнього руху на перехресті вул. Шмідта та пр. Пушкіна, а саме: по вул. Шмідта з боку вул. Свердлова буде дозволено рух транспорту прямо та ліворуч; по пр. Пушкіна з боку вул. Юрія Савченка додатково буде дозволено рух транспорту ліворуч; буде дозволено рух двосторонній рух транспорту по вулиці Шмідта на ділянці від вулиці Свердлова до проспекту Пушкіна; по проспекту Пушкіна з боку вулиці Філософської додатково буде дозволено рух транспорту ліворуч, додають у департаменті.