Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті відкрито 5 нових майданчиків для занять спортом та відпочинку дітей.

  altУ Дніпропетровську відкрито 5 нових майданчиків для занять спортом та відпочинку дітей. «За останні три року зусиллями обласної та міської влади у Дніпропетровську відкрито близько 500 спортивних та дитячих майданчиків. Нещодавно ми почали облаштовувати ще й баскетбольні майданчики на шкільних подвір’ях. На сьогодні в рамках підготовки до Чемпіонату з баскетболу Євро-2015 у місті відкрито понад 25 баскетбольних майданчиків. Наша головна мета залучити до заняття спортом дітей та молодь, щоб вони мали змогу проводити вільний час з користю для свого здоров’я», - зазначила під час відкриття баскетбольного майданчику на території школи №52 заступник міського голови Ірина Зайцева.
  Цього дня у місті стало більше на один спортивний майданчик для занять «WorkOut». За словами Ірини Зайцевої, 2012-го було відкрито три таких майданчики, цього року – вже десять. «Ми й надалі будемо встановлювати майданчики для занять  вуличним спортом, оскільки цей рух набирає популярність у нашому місті», - додала заступник міського голови. 
  Сьогодні на території міських шкіл №119 та №52 відкрилися баскетбольні майданчики, на житловому масиві Тополя-3, буд. 20 –  спортивний майданчик з вуличними тренажерами та дитячий майданчик, на Запорізькому шосе, 2а – спортивний майданчик для занять «WorkOut». Загалом з початку року у Дніпропетровську встановлено 94 дитячих та спортивних майданчиків, до кінця року планується встановити ще 46.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Фото: Інна Варюха, Прес-служба Дніпропетровської міської ради