Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали працівників соціальної сфери з професійним святом.

        altСьогодні у Дніпропетровській міській раді привітали працівників соціальної сфери з їх професійним святом. На урочистий прийом були запрошені понад 100 осіб, які працюють у міських закладах соціальної сфери, ветерани та пенсіонери соціальної сфери, представники громадських організацій.   «Соціальна політика у нашому місті в першу чергу направлена на забезпечення соціальних гарантій. Щоденно в усії закладах соціальної сфери, а саме в управліннях праці та соціального захисту населення міської та районних у місті рад, територіальних центрах соціального обслуговування, міському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, пенсійному фонді, районних центрах зайнятості  наші працівники піклуються про своїх земляків. Понад 95% працівників соцсфери у нашому місті є жінки, які як ніхто інший у своїй роботі проявляють милосердя, душевне тепло і уважне відношення до тих людей, які до них звертаються. Цієї неділі своє професійно свято відзначатимуть 2,5 тисячі осіб, які працюють  у закладах соціальної сфери міста», - зазначила заступник міського голови Олена Лозенко.
      Запрошеним працівникам соціальної сфери вона побажала міцного здоров’я, родинного затишку, життєвої енергіїта бажання працювати на благо мешканців міста. Після привітань було вручено подяки міського голови.
     День працівників соціальної сфери відзначається щорічно у першу неділю листопада. Указ про започаткування свята підписав Президент України у 1999 році.
alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Фото: ІА "34.ua"