Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

dnipromed.com назвав переможців другого епапу конкурсу "Лікар року".

   У Дніпропетровську визначено переможців другого етапу конкурсу на звання «Лікар року», який проводиться медичним порталом dnipromed.com. Про це повідомили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської міської ради. Згідно з голосуванням мешканців міста перше місце посіла дільничний терапевт амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги №3 Центру №4 Ольга Гуманиченко, яка отримала 27 відгуків і 30 оцінок, середній бал 4,78, друге місце виборола дільничний терапевт амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги №1 Центру №1 Олена Айрапетова, якій містяни залишили на сайті 5 відгуків та 18 оцінок, середній бал 4,78, третє – сімейний лікар амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги №3 Центру №4 Владислава Якушева, яка має 4 відгука, 16 оцінок, середній бал 4,75. Переможці отримали призи.
 Під час другого етапу конкурсу на звання «Лікар року» користувачами медичного порталу dnipromed.com були оцінені 75 лікарів, їм було виставлено 101 оцінку і залишено 110 коментарів. Загалом зазначений конкурс проходить у чотири етапи, за результатами яких і буде визначено лікаря року, зазначають у департаменті.
  Голосувати можуть зареєстровані користувачі порталу dnipromed.com.Для цього необхідно зайти на dnipromed.com і віддати голос за того чи іншого лікаря. При оцінюванні учасників конкурсу до уваги приймаються коментарі, які можна залишити поруч із оцінкою, додають у департаменті.