Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровці платитимуть за опалення менше, вартість гарячої води не змінилася.

 alt  На 21 копійку знизилася вартість опалення одного квадратного метра житла для абонентів комунального підприємства «Дніпропетровські міські теплові мережі». Про це під час брифінгу повідомив заступник директора підприємства Володимир Яремака. «На сьогодні для містян, які не мають приладів обліку і сплачують за опалення згідно з нормами споживання вартість складає 6,52 гривень за один квадратний метр, проти  6,73 гривень, які ми нараховували раніше. Ціна зменшилася  за рахунок скорочення тривалості опалювального сезону  – з 175 до 172 днів та збільшення  нормативної середньої температури повітря за опалювальний період. Для тих будинків, які обладнані  лічильниками тепла, тариф залишається незмінним – 268,74 гривні за 1 Гкал теплової енергії», - зазначив Володимир Яремака.
  За його словами, нарахування за гаряче водопостачання теж не змінилося і залишається на рівні минулого опалювального сезону - 13,24 гривні за один кубічний метр води для споживачів, які мають лічильники і  42,25 гривні на одну особу для містян, що не мають лічильників і сплачують згідно з нормами споживання.
  Комунальне підприємство «Дніпропетровські міські теплові мережі» опалює 60% житлового фонду міста, нараховує 193 тисячі 313 абонентів.