Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У листопаді почнуть вводити у дію нову транспортну мережу.

alt  У листопаді розпочнеться введення в дію нової маршрутної мережі міста. Про це під час прес-конференції повідомив голова постійної комісії міської ради з питань транспорту, дорожнього господарства та зв’язку Олександр Бєляєв. «Нова маршрутна мережа, яка довгий час обговорювалась, сформована для запровадження. Вона містить 125 маршрутів замість 139, які діють нині. 95 маршрутів залишилися незмінними, тобто вони працюватимуть як і раніше. У напрямок руху 20 маршрутів частково внесено зміни,  приблизно стільки ж маршрутів об’єднані з іншими, в результаті чого створені нові маршрути. Головною метою було розвантаження центрального проспекту Карла Маркса від великої кількості автобусів. При введенні в дію нової мережі уздовж усього проспекту працюватимуть 4 маршрути – це № 146А, 146Б, 87Б та 101А. При цьому багато маршрутів перетинатимуть окремі ділянки центрального проспекту», -  зазначив Олександр Бєляєв
  Під час формування транспортної мережі до неї неодноразово вносилися зміни, серед останніх – доповнення мережі кількома діючими маршрутами. «Це пов’язано зі звернення мешканців залишити маршрути, зокрема,  №69, 28, 155 (часткова зміна напрямку руху), 112, 101. Тобто ці маршрути залишаться незмінними, а їх нумерація зміниться. Нова маршрутна мережа вводитиметься в дію поступово. Планується, що вона повноцінно запрацює до нового року. З введенням у дію нової маршрутної мережі у громадському транспорті для пасажирів буде розміщено об’яви з переліком зупинок, де дозволено висадку і посадку пасажирів», - сказала начальник управління транспорту Дніпропетровської міської ради Ірина Прилипа.
  Щодо питань введення в дію нової транспортної мережі міста можна звертатися за телефонами: 724 49 16 ( з 8.00 до 17.00 у робочі дні), 731 92 97  (цілодобово)  067 6317323  (цілодобово).

Переглянути нову маршрутну мережу м. Дніпропетровська