Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У місті продовжують запускати котельні.

 alt Протягом останньої доби у Дніпропетровську до роботи стали ще 29 котелень, наразі  тепло подають 87 котелень. Про це під час прямої телефонної лінії повідомили директори комунальних підприємств, які подають тепло. Зокрема, на сьогодні опалення мають 49 дитячих садків (28 %), 64 школи( 40%), 6 центрів первинної медико-санітарної допомоги (50%). «У першу чергу подаємо тепло у дитсадки, школи та лікарні. Оскільки середньодобова температура вже знизилася до +8 градусів починаємо опалювати і житлові будинки. На сьогодні усі котельні та теплорозподільчі пункти отримали паспорти готовності. Виконана чистка водонагрівачів, теплообмінників, проведені гідравлічні випробування теплових мереж, перевірено вимірювальні пристрої, прилади обліку газу, водомірів», - зазначив директор комунального підприємста “Дніпропетровські міські теплові мережі”  Володимир Шеремет.
  Зокрема, на чотирьох комунальних підприємствах, які постачають тепло до опалювального сезону капітально відремонтовано 35 котлів, замінено 17 кілометрів  теплових мереж та 13 тисяч квадратних метрів теплової ізоляції на трубопроводах опалення та гарячого водопостачання, відремонтовано покрівлі котелень та теплорозподільчих пунктів площею понад  4 тисячі квадратних метрів.
  Під час прямої телефонної лінії директори теплопостачальних організацій закликали  своїх абонентів розрахуватися з боргами. На сьогодні дніпропетровці завинили за опалення близько 200 мільйонів гривень (накопичувальні борги). Тарифи на теплопостачання залишаються незмінними. Для абонентів  “Дніпропетровських міських теплових мереж” тариф на опалення одного квадратного метру складає 6 гривень 52 копійки, “Теплоенерго” - 7 гривень 30 копійок, “Теплотранс” - 7 гривень 96 копійок та “Коменергосервіс” - 8 гривень 20 копійок.
  У Дніпропетровську 540 котелень, з них 386 знаходяться у комунальній власності. Послуги централізованого опалення надають чотири комунальні підприємства: “Дніпропетровські міські теплові мережі”, “Теплоенерго”, “Коменергосервіс” та “Теплотранс”.