Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

З початку року в Центрі адміністративних послуг надано понад 20 тисяч послуг.

  altЗ початку року в Центрі адміністративних послуг надано понад 20 тисяч послуг. Про це під час прес-конференції повідомила керівник Центру надання адміністративних послуг Наталія Піскоха. «Головним завданням для нас залишається створення максимально комфортних умов для мешканців міста, які до нас звертаються, робота Центру є також одним із каталізаторів бізнес-клімату, тож ми постійно працюємо над тим, щоб скоротити час надання адміністративних послуг, уникнути утворення черг та спростити процедуру видачі необхідних паперів», - зазначала Наталія Піскоха. Вона додала, якість та швидкість роботи працівників Центру є важливим показником, оскільки для кожного підприємця один день роботи має конкретну вартість. Саме тому цього року для зручності дніпропетровців було прийнято рішення про організацію роботи двох Центрів надання адміністративних послуг  «Лівобережний» та «Правобережний». Центр «Лівобережний» знаходиться на просп. Правди, 42,  «Правобережний» на просп. К. Маркса, 75 (у приміщенні міської ради). Вона також нагадала, що з-поміж іншого, для  прискорення видачі дозвільних документів, містяни можуть скористатися попередньою перевіркою. Для цього необхідно зареєструватисьна сайті віртуального офісу електронних послуг за адресою e-services.dp.gov.ua  та надіслати пакет необхідних документів, щоб фахівці Центру перевірили чи правильно вони оформлені, це значно зменшує кількість відмов у дозвільних документах. Так, у 2008 році кількість відмов сягала 37 %, сьогодні у Центрі  надання адміністративних послуг відмовляють лише 5 % осіб, що звернулись.
  Керівник Центру надання адміністративних послуг Наталія Піскоха повідомила, що проект «Віртуальний офіс електронних послуг» зайняв І місце в Національному конкурсі кращих практик з електронного урядування в Україні. Проект розроблений і діє лише у Дніпропетровській області, наразі його запроваджують  в інших містах України. Проект «Віртуальний офіс електронних послуг Дніпропетровської області «Відкрита влада» створений міською радою спільно з Дніпропетровською обласною державною адміністрацією.
  На сьогодні у Центрі надання адміністративних послуг  містяни можуть отримати 77 адміністративних послуг, у тому числі 48 документів дозвільного характеру.