Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У міській раді привітали машинобудівників.

  altСьогодні у Дніпропетровській міській раді з професійним святом привітали машинобудівників. Кращі представники галузі отримали подяки міського голови. «У Дніпропетровську майже 70  машинобудівних  підприємств, на яких працюють майже 30 тисяч працівників. З початку року підприємствами машинобудування сплачено до бюджетів усіх рівнів близько 500 мільйонів гривень податків. Велика вдячність вам за те, що не дивлячись на складні економічні умови, ви зберегли свої колективи, впроваджуєте нові технології, переходите на нове устаткування та обладнання», - зазначив перший заступник міського голови Володимир Мелещик, звертаючись до керівників підприємств машинобудування.
  Усім присутнім Володимир Мелещик побажав стабільності у роботі, інноваційного розвитку, освоєння нових ринків збуту. «Міцного здоров’я вам і вашим родинам, щастя, благополуччя та добра. Впевнений, що ваш високий професіоналізм допоможе досягнути намічених цілей. Зі святом, з Днем машинобудівника», - сказав перший заступник міського голови.   
  Лідерами галузі по темпах росту обсягів виробництва за вісім місяців цього року в порівнянні з аналогічним періодом минулого року є ПАТ «Придніпровський ремонтно-механічний завод» ( ріст на 46%),  ПАТ "Дніпровагонрембуд" ( на 56,2 %). За  8 місяців цього року середня заробітна плата на підприємствах машинобудування зросла на 6,4%, з 3 тисяч 319 гривень  до 3 тисяч 534 гривні.
  День машинобудівника відзначається щорічно в останню неділю вересня.

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt