Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Дніпропетровці вибрали логотип та слоган міста.

   altУ Дніпропетровську підвели підсумки голосування за логотип – символом міста містяни вибрали серце. Саме цей варіант набрав найбільшу кількість голосів, його вподобали 1 тисяча 570 дніпропетровців, тобто понад 30% дніпропетровців, які долучилися до голосування.  Про це під час прес-конференції повідомила начальник управління міжнародних зв’язків Дніпропетровської міської ради Наталія Чернишова. «Загалом на п’яти  міських інтернет-сайтах було виставлено 4 варіанти логотипів, голосування проходило два тижні до 5 серпня. Лідером став варіант логотипу у вигляді серця зі слоганом «Новий кожного дня»  – він найбільше сподобався дніпропетровцям і тепер буде винесений на вересневу сесію міської ради для затвердження. Сподіваємося, що депутатський корпус підтримає вибір містян», - зазначила Наталія Чернишова.
  Обраний мешканцями варіант логотипу представляє дружній відкритий образ, який відповідає позиціонуванню Дніпропетровська. «Серце утворюють дві стрічки червоного та синього кольору, які символізують собою металургію та ракетобудування. Таке кольорове поєднання створює позитивний настрій, а саме серце відображає любов мешканців до рідного міста. На сьогодні ми вже маємо розроблені варіанти того як логотип Дніпропетровська та його фірмові елементи можуть виглядати у поліграфії, зовнішній рекламі,на транспорті, текстильних виробах тощо», - сказала директор креативного агентства «КенГУРУ-медіа» Тетяна Барська.
  Проект по створенню бренду міста, зокрема,  логотипу та слогану, фінансується федерацією канадських муніципалітетів. «Розробивши варіант логотипу і слогану, ми не зупиняємося і разом з нашим партнером – креативним агентством «КенГУРУ-медіа» розробимо так званий бренд-бук з рекомендаціями щодо використання логотипу», - додала Наталія Чернишова. За словами Тетяни Барської, бренд-бук являє собою посібник по використанню фірмового стилю та логотипу, де будуть описані правила їх використання у тій же поліграфії, зовнішній рекламі, на телебаченні тощо.  Наприклад, буде прописано як правильно розміщувати логотип Дніпропетровська по відношенню до логотипу області чи логотипів інших міст України.
  Вибір логотипу Дніпропетровська реалізується за підтримки федерації канадських муніципалітетів в рамках проекту «Місцевий економічний розвиток міст України». Основними завданнями проекту є розробка маркетингово-інвестиційної стратегії міста, а саме створення бренду міста ( логотипу та слогану ), проведення промо-акцій по формуванню і просуванню позитивного іміджу міста, розробка програми залучення інвестицій, створення дорожньої карти інвестора та інвестиційного паспорту, зазначають в управлінні міжнародних зв’язків міської ради. Вся інформація щодо розробки маркетингово-інвестиційної стратегії  та міжнародної діяльності міста розміщена на сайті Dniproinvitesyou.dp.ua, який постійно оновлюється.
  В Україні офіційний  бренд мають лише Львів, Одеса та Чернігів. У Дніпропетровську робота над брендом розпочалась у січні 2013 року. 

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt