Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Привітання Івана Куліченка з Днем будівельника.

  altШановні будівельники !
   Міська рада та я особисто щиро вітаю вас з професійним святом – Днем будівельника.
   Ваша професія, без сумніву, є одним з головних важелів економіки, а відношення до будівельників завжди сповнене вдячності.
   Будівництво у всі часи було і залишається не тільки практичною необхідністю, а і високим мистецтвом, тому що будівельники творять  історію. Адже всі архітектурні об’єкти, збудовані вашими руками, перейдуть майбутнім поколінням як історичне надбання міста.
   Будівельники Дніпропетровська  різних часів сповідують одну релігію – релігію сучасного будівництва та дбайливого ставлення до історичної спадщини. У Дніпропетровську зареєстровано більше 400 будівельних компаній, приватних фірм, підприємств, а це близько 5 тисяч фахівців, які надають широкий спектр будівельних послуг.
   Сьогодні, завдячуючи новітнім технологіям та перспективним розробкам інженерно-будівельної галузі,  у місті з’являється багато цікавих, оригінальних сучасних об’єктів. Зміни відбуваються як у центральній частині Дніпропетровська так і на віддалених територіях.
   Зміна поколінь архітекторів і будівельників вносить новий подих у поняття архітектури, формує нові підходи, проте незмінним залишається їх прагнення – створити затишне та функціональне  міське середовище, перетворити Дніпропетровськ на європейське місто, найкраще місто на землі, де живуть красиві та щасливі люди.
    Бажаю вам, шановні будівельники,  міцного здоров’я, щасливої долі, благополуччя вашим рідним та близьким. Хай і надалі ваша праця приносить радість людям.
 
З повагою                                          
міський голова,заслужений
будівельник України                                                                                              Іван Куліченко