Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

На вулиці Електричній ремонтують дорогу.

 alt У Дніпропетровську розпочався ремонт дороги по вулиці Електричній. Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко.«На сьогодні укладено близько 800 тонн асфальту, ще планується укласти близько 1 тисячі тонн.  Дорогу на вулиці Електричній  роблять по бетонній  основі – на неї наносять тонкий прошарок для вирівнювання покриття, який зверху покривається асфальтобетоном. Таку технологію ми вже застосовували, результатом задоволені», - зазначив міський голова Іван Куліченко. Він також додав, що поточний ремонт дороги по вулиці Електричній  планується завершити до кінця тижня. Після цього розпочнеться ремонт дорожнього покриття по вулиці Гаванській до виїзду на Південний міст. Очільник міста повідомив, що загалом на поточний ремонт доріг у Самарському районі виділено 5 мільйонів гривень.
  Зараз ведеться підготовка до ремонту дороги по вул. Табачній у Красногвардійському районі та по вул. Замполіта Бєляєва у АНД районі, зазначають у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.
  Загалом з початку року поточний ремонт виконано на 160 тисячах  квадратних метрів дорожнього покриття. До кінця року планується відремонтувати ще 80 тисяч квадратних метрів, додають у департаменті.
alt

alt

alt

alt


alt

alt  alt
alt

alt

Фото: Анастасія Трипольська, Прес-служба Дніпропетровської міської ради