Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Завершується ремонт по вулиці Каруни.

  altЗа кілька днів буде завершено комплексний ремонт дороги по вулиці Каруни від Кирилівського шляхопроводу до просп. Правди. Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. «На сьогодні вже відремонтовано дорожнє покриття, ще декілька днів потрібно на завершення ремонту тротуарів. Думаю, що і мешканці вулиці, і водії задоволені якістю відновленого покриття.  Підрядник дає до 6 років гарантії на нову дорогу. Мешканці будинків та підприємства, прилеглі території яких виходять на вулицю, навели порядок на своїх ділянках», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  За словами очільника міста, після завершення робіт по вулиці Каруни, дорожні бригади, які там працюють, почнуть ремонтувати дорогу по провулку Юнатів у районі метизного заводу. Крім того, у черзі на поточний ремонт дороги - вулиця Табачна у Красногвардійському районі та вулиця Електрична у Самарському районі.  Загалом до кінця року плануємо у кожному районі міста відремонтувати покриття мінімум на двох вулицях за рахунок залучених кредитних коштів, - додав Іван Куліченко.  
  По вулиці Каруни на 2-х кілометровій ділянці від Кирилівського шляхопроводу  укладено майже 3 тисячі тонн асфальтобетону, встановлено бордюри довжиною 3 кілометри, зазначають у департаменті комунального господарства та капітального будівництва Дніпропетровської міської ради.

alt

alt

alt

alt

alt

alt
Фото:Інна Варюха, Прес-служба Дніпропетровської міської ради