Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У пришкільних таборах розпочалася друга зміна.

 altВідсьогодні у пришкільних таборах АНД, Індустріального, Самарського та Кіровського районів розпочалася друга зміна. 26 червня друга зміна стартує у пришкільних таборах Ленінського району, 1 липня – Бабушкінського та  Красногвардійського. Про це повідомили в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради. Під час другої зміни працюватимуть 28 таборів з денним перебуванням на базі шкіл. Планується, що там відпочинуть 1 тисяча 675 дітей, всі вони матимуть змогу перебувати у таборах протягом дня.Там для них буде організовано різні гуртки, конкурси, естафети, екскурсії. У кожному таборі працюватимуть медична сестра та черговий лікар.
  В рамках відзначення 17-ї річниці Конституції України для відпочиваючих у таких таборах дітей вчителі проведуть тематичні заходи щодо виховання поваги до Конституції України, формування правової культури, конституційних прав, свобод та обов’язків, а також розкажуть історію вітчизняного конституційного права, зазначають в управлінні.
  Під час першої зміни у місті працювало 120 пришкільних таборів, у яких відпочило 8 тисяч 52 дитини шкільного віку, з них  понад 3 тисячі дітей з числа обдарованих та тих, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Цього року у міському бюджеті на відпочинок школярів у пришкільних таборах міста передбачено понад 2 мільйони гривень. Загалом цього літа у місті працюватимуть 153 табори на базі загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів, додають в управлінні.