Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Іван Куліченко привітав випускників-медалістів.

alt У Дніпропетровську привітали випускників, які закінчили школу з золотими медалями. На щорічне свято медалістів завітали  252 випускника, які з рук міського голови отримали вітальні листи, золоті медалі “За високі досягнення у навчанні” їм вручать завтра під час  випускних вечорів. « У Дніпропетровську склалася гарна традиція вітати найкращих випускників  – золотих медалістів на святі «Золота надія», яке раніше мало назву «Алые паруса». Цій традиції вже 13 років. За цей час понад 6 тисяч дніпропетровських школярів отримали золоті та срібні медалі. Поточний навчальний рік для наших учнів теж був результативним: з 5 тисяч 736 випускників 252 завершили навчання з золотими медалями, 100 – зі срібні. Ці нагороди – показник знань нашої молоді, уваги та піклування батьків, роботи педагогів та загалом усієї освітянської галузі міста. Безумовно, ми покладаємо на таких дітей великі надії, адже вони майбутнє нашого міста», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
 Цьогорічні медалісти стали переможцями та призерами обласних і всеукраїнських предметних олімпіад, посіли перші місця у різних творчих фестивалях і конкурсах.
 За підсумками 2012-2013 навчального року загальна кількість медалістів по місту – 352, з них 252 отримали золоті медалі, 100 –срібні. Найбільша кількість золотих медалістів у загальноосвітніх навчальних закладах Жовтневого району – 50, срібних – Бабушкінського району – 22, повідомляють  в управлінні освіти та науки міської ради.

alt

alt

alt

alt

alt          alt

alt

alt

alt

alt

alt

Фото: Вадим Льовочкін, "Вісник Дніпропетровської міської ради"