Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

Заходи до Дня захисту дітей.

   1 червня о 9.00 урочисте відкриття пришкільних таборів міста. 
   О 10.00 у Дніпропетровській міській раді міський голова Іван Куліченко вітатиме  дітей-переможців міських конкурсних програм, повідомляють в управлінні освіти та науки Дніпропетровської міської ради.
   О 13.00 у центральному парку культури та відпочинку імені Т.Г.Шевченк авідбудеться підведення підсумків І етапу дитячого марафону «Діти єднають Україну». Там же у парку з 12.00 проходитиме виставка творчих робіт дітей «Місто майстрів».
   З 11.00 у Центральному міському дитячому парку імені  Л. Глоби для  дітей проходитиме концертно-розважальна програма «Майбутнє України в долонях у дитини».
             Святкові заходи відбудуться також і в районах міста:
  З 9.00 на майданчику біля кінотеатру «Січ»  (ж/м Тополя) - святкова програма «Велика перерва зі спортом».
  О 10.00 у Палаці творчості дітей та юнацтва Ленінського району (вул. Комунарівська 17а) – концертно-розважальна програма «Здрастуй, літо!».
  О 10.00  у кінотеатрі «Правда-кіно» - «Святковий кінозал» для дітей пільгових категорій. О 13.00 відкриття дитячого кінофестивалю «Золота колекція Уолта Діснея».
  Об 11.00 у Палаці культури «Енергетик» (ж/м Придніпровськ, вул. Космонавта Волкова, 11) – святкова розважальна програма «Подорож казкою».
  О 13.00 у Будинку культури «Машинобудівників» (вул. Робоча, 166)відбудеться святкова програма  «Зіркова феєрія».