Перейти в кабінетКабінет мешканця
Дніпра

У вересні буде введено в експлуатацію нове приміщення амбулаторії №9.

  altДо Дня міста буде відкрито реконструйовану будівлю амбулаторії загальної практики сімейної медицини № 9. Про це під час виїзної робочої наради повідомив міський голова Іван Куліченко. « З кожним роком кількість дітей у дитячих будинках зменшується, оскільки дітей все частіше всиновлюють. У зв’язку з цим колишній притулок «Надія» на вул. Набережна Перемоги 94-а залишився без вихованців, будівлю притулку було передано департаменту охорони здоров’я міста для розміщення сучасної амбулаторії № 9 Центру первинної медико-санітарної допомоги № 4. Зараз ми проводимо тут реконструкцію. У цьому медичному закладі буде організовано окремі приміщення для обслуговування дорослих та дітей мікрорайону», - зазначив міський голова Іван Куліченко.
  Реконструкція будівлі розпочалася у 2012 році. «Минулого року з міського бюджету на ці цілі було виділено 2 мільйони 400 тисяч гривень. Зокрема, відремонтовано мережі тепло- та водопостачання, водовідведення, замінено мережі електропостачання та вентиляції, виконано внутрішнє перепланування приміщень, замінено вікна та частково вхідні двері. Цього року на зазначений об’єкт передбачено 2 мільйони 800 тисяч гривень, з них 2 мільйони гривень буде направлено на завершення ремонтних робіт, решту – на закупівлю медичного обладнання та меблів», - додав очільник міста.
  На сьогодні на зазначеному об’єкті тривають оздоблювальні роботи та благоустрій прилеглої території, залишилося реконструювати покрівлю, утеплити фасад будівлі, встановити санітарно-технічне  та електрообладнання. «Амбулаторія №9 обслуговуватиме 21 тисячу мешканців Жовтневого району, з них 4 тисячі діти. Тут працюватимуть понад 50 лікарів, серед них терапевти, педіатри, сімейні лікарі, акушер – гінекологи, а також спеціалісти вузького профілю – хірург, фізіотерапевт, окуліст, отоларинголог та інші. Нова амбулаторія відповідатиме усім санітарним нормам», - сказав головний лікар Центру №4 Григорій Троян.
  До структурних підрозділів  комунального закладу „Дніпропетровський центр первинної медико-санітарної допомоги № 4”  входять 9 амбулаторій загальної практики сімейної медицини, які обслуговують доросле та дитяче населення Жовтневого району міста. На сьогодні амбулаторії № 7,8,9  Центру № 4 розташовані в одному приміщенні за адресою: просп. Героїв, 22.

alt

alt

alt

alt

alt

Фото: Кристина Вихристенко, ІА "Gorod.dp.ua"